#htmlcaption1 #htmlcaption2 #htmlcaption3 #htmlcaption4 #htmlcaption5 #htmlcaption6 #htmlcaption7 #htmlcaption8 #htmlcaption9 #htmlcaption10 #htmlcaption11 #htmlcaption12

Wie zijn wij

Dankzij de grote inzet van het familiebedrijf is Dely Wafels uitgegroeid tot de wereldleider in Brusselse wafels. En is er geen betere manier om te evolueren dan in het stimulerend kader van een familiebedrijf?

Na de oprichting in 2001 door Ellen Tournois en Davy Van Poucke in Eeklo bleef het bedrijf groeien en werden de productieruimtes snel te klein. Om te kunnen voldoen aan de vraag van onze klanten werden we in 2009 genoodzaakt te verhuizen naar een grotere locatie voorzien van een performant machinepark die ons in de mogelijkheid stelt een product af te leveren van zeer hoge kwaliteit.

Sinds meer dan 10 jaar zijn we gespecialiseerd in het produceren van diepgevroren Brusselse wafels in verschillende vormen en volgens ons (eigen) uniek recept. 

Dely Wafels exporteert meer dan 90% van zijn productie naar Europa, USA en Azië.

Terwijl onze wafels over heel de wereld gewaardeerd worden, dienen wij constant waakzaam te zijn voor de kwaliteit van de grondstoffen, politiek correcte minimumprijzen en hebben wij vaste controles bij elke productiestap. 

Om onze klanten een uitstekend kwaliteitssysteem te garanderen, hebben wij een BRC certificaat.

Onze naamsbekendheid is het gevolg van onze inspanning.

Brc Logo