#htmlcaption1 #htmlcaption2 #htmlcaption3 #htmlcaption4 #htmlcaption5 #htmlcaption6 #htmlcaption7 #htmlcaption8 #htmlcaption9 #htmlcaption10 #htmlcaption11 #htmlcaption12

Foodservice

De Brusselse wafel is de ideale aanvulling in tea-rooms, tavernes, brasseries en restaurants. Het is een eenvoudig basisproduct die niet duur is en toch een grote meerwaarde kan geven door toevoeging van verschillende (bij)producten. Deze kan simpel gesuikerd worden of in combinatie met vers fruit, ijs en slagroom of klassiek met chocolade ,of met siroop zoals de Amerikanen tijdens het ontbijt. 

Deze toppings kunnen wijzigen in functie van het seizoen en naar gelang de kaart zodat de klant steeds een andere combinatie van de Brusselse wafel voorgeschoteld krijgt. 

Of uw klanten nu in de horeca actief zijn, of de keuken runnen van een school, ziekenhuis of verzorgingstehuis: ze willen steeds kwalitatieve en lekkere producten bieden. Bovendien willen ze steeds kunnen inspelen op drukke momenten.
De diepgevroren Brusselse wafels van Dely Wafels beantwoorden aan al hun eisen. We leveren ze in handige verpakkingen van 24 stuks Maxis of 48 Minis. 

Bovendien kan u deze delicatesse een lange tijd (houdbaarheidsdatum tot 18 maanden) in de diepvries bewaren en u kan de wafels één voor één gebruiken zonder ooit met overschotten te blijven zitten. 

Bent u actief in de horeca of grootkeuken en wenst u onze wafels op uw menu, contacteer ons, we helpen u graag verder. 

Dely Wafels staat garant voor flexibiliteit en kwaliteit.